Blog

Portretfoto

Stijn Rompa heeft portret foto's gemaakt. Een top fotograaf! And thanks to de lokatie op het gastatelier waar ik zat dit jaar. Vrouw Muskens bedankt! 

Lees meer »

Open atelier

Presentie van de werken gemaakt in deze periode bij Vrouw Muskens. Expo heuvelstraat 13 Dongen 17 Augustus 2021

Lees meer »

Proces vrouw Muskens

Soms is het goed tijd te maken voor nieuwe dingen, tijd te maken om te spelen en de ruimte te creëren voor creativiteit. Krijg ik dit jaar vanzelf, zomaar het niets, doordat de economie neer lag. Geen opdrachten voor kinderboeken, workshops en voorstellingen. Wat er voor me lag is tijd. En toen.......... was daar Vrouw Muskens. Tada! Een gastatelier die me de ruimte geeft om 3 maanden te gaan schilderen. Sinds 15 jaar doe ik toegepast werk. Tijd voor een onderzoek naar wat uit mijn handen rolt zonder doel van een toegepaste opdracht.

Lees meer »

At work 2

Het is vandaag donderdag, dag in het atelier. Gisteren opdrachtwerk gedaan, ik ben bezig met een gedichtenbundel voor uitgeverij Plint. Vanochtend eerst met Lennart Creutzburg uit het atelier bij Moya gaan kijken, toffe Gallery in Oosterhout in opbouw, zag er indrukwekkend uit, goed voor de zelf verf vipes om mooi beeld te zien, ze gaan in september open.

Lees meer »