Blog

Istagram

Op Istagram vind je doodles, hier post ik ze, deze ontstaan in tijd van loslaten, vaak al luisterend naar muziek. Van te voren weet ik niet wat ik ga maken, en laat ik me leiden door wat komt.

Lees meer »

Ecodorp Land van Aine

Sinds twee jaar werken we mee aan het opbouwen van een Ecodorp, met erg veel plezier. Wij toveren mee een braakliggend verwaarloosd oud industrieel terrein om tot een natuurlijk ecodorp. Met moestuinen, kruiden, bloemen, voedselbos, kleinschalige bedrijvigheid en 30 tot 50 ecowoningen. We kiezen voor eenvoudig wonen. Het voelt als een experiment van hoe eenvoudig kan het. Gemeenschappelijk leven en ondernemen en bouwen met natuurlijke materialen. We upgraden, want tot voor kort woonden wij in een zelfgebouwde tipy, eentje die Luuk met de handnaaimachine heeft gemaakt, en waarbij we eerder op reis gingen naar het zuiden. We zijn net verhuist naar een tiny house zelfbouw, waar we met onze vier kinderen wonen. Werken in de kunsten en tekenen doe ik vanuit thuis. Tekenen op de vrijheid en op verbindend leven.

Lees meer »

Portretfoto

Stijn Rompa heeft portret foto's gemaakt. Een top fotograaf! And thanks to de lokatie op het gastatelier waar ik zat dit jaar. Vrouw Muskens bedankt! 

Lees meer »

Open atelier

Presentie van de werken gemaakt in deze periode bij Vrouw Muskens. Expo heuvelstraat 13 Dongen 17 Augustus 2021

Lees meer »

Proces vrouw Muskens

Soms is het goed tijd te maken voor nieuwe dingen, tijd te maken om te spelen en de ruimte te creëren voor creativiteit. Krijg ik dit jaar vanzelf, zomaar het niets, doordat de economie neer lag. Geen opdrachten voor kinderboeken, workshops en voorstellingen. Wat er voor me lag is tijd. En toen.......... was daar Vrouw Muskens. Tada! Een gastatelier die me de ruimte geeft om 3 maanden te gaan schilderen. Sinds 15 jaar doe ik toegepast werk. Tijd voor een onderzoek naar wat uit mijn handen rolt zonder doel van een toegepaste opdracht.

Lees meer »

At work 2

Het is vandaag donderdag, dag in het atelier. Gisteren opdrachtwerk gedaan, ik ben bezig met een gedichtenbundel voor uitgeverij Plint. Vanochtend eerst met Lennart Creutzburg uit het atelier bij Moya gaan kijken, toffe Gallery in Oosterhout in opbouw, zag er indrukwekkend uit, goed voor de zelf verf vipes om mooi beeld te zien, ze gaan in september open.

Lees meer »