At work 2

Gepubliceerd op 20 mei 2021 om 19:55

Het is vandaag donderdag, dag in het atelier. Gisteren opdrachtwerk gedaan, ik ben bezig met een gedichtenbundel voor uitgeverij Plint. Vanochtend eerst met Lennart Creutzburg uit het atelier bij Moya gaan kijken, toffe Gallery in Oosterhout in opbouw, zag er indrukwekkend uit, goed voor de zelf verf vipes om mooi beeld te zien, ze gaan in september open.

 

Experimenteren met verven op papier en doek. In eerste instantie ben ik gaan verven, de beesten die ik ook digitaal tekenen. Dat werkt anders dat met digitaal tekenen, dus dat is zoeken naar een beeld, een streek, een kwast, materiaal waarbij ik tevreden ben. Acryl, krijt, ecoline, zwarte inkt. De zwarte inkt met kwast en kroontjespen komt nog het dichtste bij de drukgevoeligheid van de digitale pen op scherm.  Mijn centrale thema is loslaten, dus ook laat ik de vogels los en ga op abstractie jacht. De doeken van Artel zijn binnen, nu kan ik niet meer terug, ze kunnen echt niet wit blijven, Fijn om te mogen spelen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.